Ontwikkeling is wat mij drijft. Ik ga op zoek naar het nieuwe en behoud daarbij waar mogelijk het goede en het vertrouwde. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en hun ontwikkeling. Waar komen ze vandaan en waar willen ze heen? Niets mooiers als iemand weer in contact komt met wat er voor hem ècht toe doet en stappen zet om weer vanuit eigen kracht te leven en te werken. Mijn stijl is pragmatisch, uitnodigend, vriendelijk confronterend en oplossingsgericht. Ik weet complexe problemen helder te maken en tot de kern terug te brengen. Vanuit de kern kom je snel tot resultaat.
En hoe ik dat doe? Met een open blik, betrokken en betrouwbaar. Professioneel, positief en prikkelend. Eerlijk en enthousiast.

Ik heb meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de gezondheidszorg, als fysiotherapeut, gezondheidswetenschapper, adviseur en projectmanager. De gezondheidszorg heeft mijn interesse. Het doet ertoe. Het gaat om mensen en hun gezondheid. Gedurende mijn loopbaan verschoof het mensgerichte aspect echter steeds meer naar de achtergrond. En dat was nu juist waarom ik, als mensen-mens, ooit gekozen had voor de gezondheidszorg. Het roer ging om. Met als uitkomst dat ik weer energie krijg van wat ik doe en weer in mijn eigen kracht sta!

Opleidingen

Voor meer informatie over mijn opleidingen en ervaring kun je terecht op mijn LinkedIn profiel

Kwaliteitskeurmerk

Ik ben geregistreerd als erkend coach volgens de criteria van de Stichting Registratie (StiR). StiR is een onafhankelijk register voor beroepsbeoefenaren op het gebied van coaching en begeleiding en daarmee een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk

Gedragscode
Ik hanteer de Gedragscode voor professioneel begeleiders van de StiR

Vertrouwen en verbinden
Voor mij start het met vertrouwen, in jezelf en in de ander, in het nu en in de toekomst. Dan kunnen er mooie dingen gebeuren, kom je tot heldere inzichten. En ontstaat er een spiraal van verbinding, transparantie, ontwikkeling en zie je veel kleurige mogelijkheden, zoals verbeeldt in dit logo.