Voor wie?
Eerlijk is eerlijk, een beetje moedig moet je wel zijn. Starten met coaching vraagt lef. Je moet uit je comfortzone komen, een drempel nemen, iets overwinnen in jezelf. Het lef hebben om te kijken naar jezelf en de vragen die je hebt. Coaching draait 100% om jou als professional én als mens. Durf je vragen te delen en we onderzoeken samen wie je bent en wat je wilt. En hoe jij weer een gezonde balans kunt vinden tussen je professie en je persoon, tussen werkdruk en werkplezier.

Aanpak
In het eerste gesprek gaan we na wat jij wilt bereiken met coaching en wat maakt dat dat voor jou belangrijk is? Zo ontdekken we jouw leerdoelen en thema’s. Vervolgens gaan we samen op zoek naar wat voor jou het beste werkt. Praten, voelen of gewoon doen. Ieder mens is immers uniek!
Tijdens de coaching werk je aan het vergroten van je zelfbewustzijn en je wordt je meer van eigen handelen, gedrag en motivaties bewust. Hierdoor krijg je meer zicht op jouw doelen, drijfveren, en uitdagingen en bouw je zelfvertrouwen op. En dit helpt je weer bij het oppakken van je eigen verantwoordelijkheid, het maken van keuzes en het nemen van beslissingen.

Mijn aanpak is praktisch, oplossing- en mensgericht. Ik integreer diverse coaching methodieken en -technieken, zoals NLP, systemisch coachen en lichaamsgerichte oefeningen (Body & Mind Language)
Ik weet complexe problemen helder te maken en tot de kern terug te brengen. Vanuit de kern kom je snel tot resultaat. Daarbij begint het voor mij bij vertrouwen. Vertrouwen in jezelf, in de ander, in het nu en in de toekomst. Dit maakt dat mensen zich bij mij snel veilig voelen om open te zijn over wat er is en samen aan de slag te gaan.

Resultaat
Het gevolg is dat je meer inzicht hebt in jezelf en je bent je meer bewust van je eigen handelen. Je weet je invloed effectiever in te zetten, waardoor je je doelen bereikt. Je maakt keuzes vanuit je eigen waarden, overtuigingen en identiteit. Je bent jezelf en leeft en werkt vanuit je eigen kracht!

Maatwerk
Elk coachingstraject is anders. Ieder mens is immers uniek en elke vraag en elke situatie verschilt. De kracht van coaching is dat het een individueel (maat)traject is gericht op het bereiken van resultaten. De duur en frequentie bepalen we dan ook in overleg met elkaar.

Interesse? Bel of mail mij.

Zwerver, jouw voetstappen zijn

de weg verder niets,

Zwerver, er is geen weg

De weg ontstaat door lopen

Door te lopen baant men de weg

En achterom kijkend

Ziet men het pad

Antonio Machado